Real Madrids midtbanespiller Jude Bellingham er blevet kåret til sæsonens spiller i LaLiga, efter at den 20-årige spiller spillede en afgørende rolle i at føre klubben til deres 36. ligatitel.

Bellingham slog holdkammeraten Vinicius Jr, Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Artem Dovbyk (Girona) og Robert Lewandowski (Barcelona fodboldtrøjer børn) i stemmerne fra fans, klubkaptajner og et ekspertpanel.

Han scorede 19 mål og havde seks assists i 28 ligakampe i denne sæson og nåede op på 23 mål og 12 assists i alle turneringer for klubben.

Bellingham, som ikke kunne deltage i tirsdagens ceremoni på Sardinien, da han forberedte sig til Champions League-finalen på Wembley mod sin tidligere klub Borussia Dortmund, sagde, at han var beæret over at have modtaget prisen.

Bellingham kåret til sæsonens LaLiga-spiller

Online Fodbold

»Jeg vil gerne dedikere den til mine holdkammerater, trænerstaben og, vigtigst af alt, til fansene i verdens bedste klub,« sagde han i en meddelelse. »Det er en fornøjelse, hver gang jeg spiller for dette hold. Hala Madrid!«

Englænderen blev også kåret til sæsonens spiller i Bundesligaen i 2022-23, da han spillede for Dortmund, før han skiftede til Real for et beløb på omkring 103 millioner euro (111,71 millioner dollars).

Tidligere tirsdag var Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl fuld af lovord om Billige Bellingham Fodboldtrøjer.

»Jeg ved, hvor stærk Jude er, og jeg kender hans personlighed rigtig godt, så han er en fantastisk spiller, en fantastisk karakter, og han vil selvfølgelig gøre alt for at vinde den finale,« sagde han.

By hfhxf

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *